Consulta la teva activitat amb Suport AOC a “Les meves peticions”

Tens peticions de Suport obertes al Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU)? Vols consultar-les i en vols conèixer l’estat?

Fes-ho des de l’apartat “Les meves peticions”, un únic espai on trobar totes les teves peticions, consultar-ne l’estat, veure’n el contingut i afegir més informació.  

Accés a “Les meves peticions”

Pots accedir a “Les meves peticions” des de qualsevol pàgina del Portal de Suport. En qualsevol d’aquestes pàgines trobaràs el botó a la part superior dreta, tal com s’indica en la imatge:

Si has obert peticions amb nosaltres però encara no t’has donat d’alta a l’espai, hauràs de demanar la contrasenya des de “Ets nou a aoc.cat? Registra’t

Si ja tens el teu usuari creat hauràs d’introduir la teva adreça de correu electrònic i la teva contrasenya. Un cop fet, podràs accedir a la teva activitat, el teu perfil i canviar la contrasenya. 

A “Les meves activitats” pots consultar totes les teves peticions. Podràs filtrar-les per estat i utilitzar el cercador per buscar-ne una concreta. Clicant en una d’elles podràs veure’n el detall. 

Actualització del contingut 

Per actualitzar el contingut de les teves peticions has de seleccionar la sol·licitud que vols actualitzar i afegir un comentari. Ho podràs fer a totes les peticions actives. Si la petició està tancada es crearà una petició de seguiment per reprendre la qüestió. 

Pots marcar-la com a resolta si ja s’ha resolt i afegir en còpia a un altre usuari.

X