Errors més comuns en crear una notificació: què cal revisar

En el transcurs del cicle de vida de la notificació comunicació/electrònica, poden produir-se errors que impedeixin que el procés d’e-NOTUM finalitzi amb èxit.

Per ajudar-te a identificar-los i resoldre’ls de manera fàcil i ràpida, aquests errors es troben recollits en la FAQ Errors més comuns en crear una notificació:

  • Error irrecuperable en fase de registre

Aquest error ve donat perquè en per algun motiu no s’ha pogut efectuar l’assentament de sortida a l’ens.

Pot ser causat per diversos motius, si estàs obtenint aquest missatge et recomanem que visitis el blog “Estat dels serveis AOC” per saber si hi ha alguna incidència que pugui ser la causant. Un cop resolta es rellançaran les peticions per tal que es registrin correctament.

En cas que no hagi una incidència informada al blog, també has de tenir present que en cas de tenir el registre unificat amb el teu propi podria tractar-se d’una incidència en el teu registre. En aquest cas, seria recomanable que contactis amb els teus tècnics.

  • Error irrecuperable en fase de signatura

Aquest error ve donat perquè en per algun motiu relacionat amb la signatura de la notificació no s’ha pogut efectuar l’enviament d’aquesta.

Pot ser causat per diversos motius, si estàs obtenint aquest missatge et recomanem que visitis el nostre blog “Estat dels serveis AOC” per saber si hi ha alguna incidència que pugui ser la causant, normalment seria una incidència relacionada amb la PSIS del Consorci AOC. Un cop resolta es rellançaran les peticions per tal que es registrin correctament.

En cas que no hi hagi cap incidència detectada, una altra possibilitat és que el certificat que ens vas cedir per signar les evidències de la notificació hagi caducat, hagi estat revocat.. Parla amb el responsable del servei de certificació del teu ens que et podrà ajudar a comprovar-ho. Tingues present que des del Consorci AOC s’envien diversos recordatoris abans que caduqui un certificat, tant al responsable del servei de Certificació com a la persona indicada a l’alta de l’e-NOTUM com a responsable de l’alta del servei.

En cas que estigui caducat, recomanem el següent contingut: Com renovar un certificat de Segell Electrònic per fer ús dels serveis del Consorci AOC?

Si l’error persisteix, si us plau contacta amb nosaltres per comunicar-nos-ho i revisarem el cas.

X