MyGov posarà a disposició de la ciutadania la seves gestions i dades personals de totes les administracions

Les relacions administració-ciutadà “de tota la vida” no funcionen. Estan dissenyades per satisfer els interessos dels organismes que gestionen els serveis públics i no resolen, de manera satisfactòria, les necessitats i les expectatives de la gent.

A l’AOC treballem per trobar una solució digital que millori les relacions de la ciutadania amb l’administració pública; que ofereixi una visió integrada de tots els tràmits i gestions del conjunt de les administracions, que sigui personalitzada (perquè no tothom necessita el mateix) i proactiva (perquè és l’administració qui s’ha apropar a la ciutadania i no al revés). A aquesta solució digital li diem MyGov: l’Administració a les teves mans.

Amb MyGov les persones disposarem d’un espai digital per relacionar-nos amb l’administració de manera àgil, ràpida i segura. El servei ens permetrà:

  • Realitzar el seguiment de la nostra activitat amb l’administració: estat de les sol·licituds, notificacions i comunicacions rebudes, consulta dels expedients, etc.
  • Conèixer i accedir a les dades personals en poder de l’administració així com generar els documents acreditatius que necessitem: volant de padró, certificat d’estar al corrent d’obligacions tributàries, vida laboral, etc.
  • Conèixer els intercanvis que realitzen les administracions de les  nostres dades i amb quina finalitat ho fan.

El servei MyGov inclourà la possibilitat de rebre avisos per SMS o correu electrònic de les campanyes, convocatòries públiques i altres actuacions que siguin del nostre interès.

Si vols conèixer amb detall com hem dissenyat i implementat el primer prototip del servei, pots consultar la fitxa del projecte MyGov: L’administració a les teves mans.

Però això no acaba aquí. El projecte MyGov està evolucionant i necessitem del teu coneixement i experiència per continuar. T’animem a involucrar-te a través de l’espai Laboratori AOC: MyGov

Entra, experimenta, i fes-nos arribar els teus comentaris i suggeriments! La millora de les relacions de la ciutadania amb l’administració pública també està a les teves mans.

X