Integracions de l’Hèstia amb altres aplicacions pròpies de l’ABSS

Integració entre sistemesEls professionals i les professionals de serveis socials que fan servir l’Hèstia necessiten utilitzar en el seu dia a dia, altres aplicatius especialitzats per a gestionar aspectes molt diversos i específics, fonamentals per a l’acompanyament integral a les persones com, per exemple, els serveis d’atenció domiciliària, els bancs d’aliments, els torns de les visites presencials en les dependències municipals, entre d’altres.

És per donar resposta a aquesta necessitat que el Consorci AOC ha desenvolupat una nova funcionalitat a l’Hèstia que permet fer la integració, mitjançant serveis webs, de la consulta de les dades de la Fitxa Personal dels ciutadans de l’Hèstia per a nodrir altres sistemes d’informació de l’ABSS, ja siguin desenvolupaments propis o solucions de mercat.

Aquesta integració evitarà les tasques repetitives dels professionals que fins ara havien de donar d’alta i actualitzar les dades de les persones en diferents aplicacions. A més, evitarà els errors de tasques duplicades i garantirà una millor actualització i qualitat de la informació.

El servei web d’Hèstia que permet aquesta integració de les dades bàsiques de la persona ja es troba a disposició de totes les ABSS usuàries i es pot sol·licitar a través d’una petició al servei de Suport a la Integració del Consorci AOC.

Properament es publicaran també serveis web que permetran consultar, a més de la Fitxa personal dels ciutadans, els seus expedients i les seves cites registrades al mòdul de l’agenda, que facilitaran i agilitzaran tramitacions i gestions vers les persones usuàries dels Serveis Socials de les ABSS que fan servir l’Hèstia.

X