20 casos d’èxit en xarxes socials de les AAPP

Llibre xarxes socialsEn un context de constant transformació tecnològica, l’ús generalitzat de les xarxes socials ha modificat els hàbits i les expectatives dels ciutadans en la utilització dels serveis digitals, tant en l’àmbit personal i d’oci com en la seva relació amb les empreses i també amb les administracions públiques.

Per la seva banda, les institucions públiques han adoptat aquestes noves tecnologies per reforçar els espais de comunicació amb els ciutadans, tot descobrint que les xarxes socials són més directes i dinàmiques que els canals de comunicació tradicionals, facilitant la transparència, la participació i la col·laboració.

En aquesta línia, s’ha publicat el llibre Casos de éxito en redes sociales digitales de las administraciones públicas, amb l’objectiu d’explorar la difusió de les xarxes socials en les administracions públiques mitjançant l’aportació d’estudis i experiències rellevants. Es posa especial èmfasi en els casos d’èxit i en les bones pràctiques realitzades per les institucions públiques, amb la voluntat d’efectuar una tasca d’exploració de l’ús de les xarxes socials.

L’aportació i selecció d’estudis de cas en el llibre van encaminades a elaborar una obra que generi un valor afegit tant als gestors públics, interessats a conèixer el potencial de les xarxes socials digitals en el foment d’unes administracions públiques més obertes i en xarxa, com a les persones encarregades de gestionar perfils institucionals dins del sector públic.

Aquest llibre ha estat editat per J. Ignacio Criado i Francisco Rojas Martín i publicat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

L’obra està disponible per a la seva descàrrega i lectura a l’enllaç següent: Casos de éxito en redes sociales digitales de las administraciones públicas

X