Recursos gràfics per difondre l’ús del servei “El Meu Espai”, la carpeta ciutadana interadministrativa

Des del passat 15 d’octubre els ens públics tenen a la seva disposició el servei “El Meu Espai”, la carpeta ciutadana interadministrativa que ofereix l’AOC amb el servei de Seu electrònica i Transparència. Aquest mòdul forma part de la iniciativa MyGov que impulsa l’AOC per oferir serveis personalitzats, proactius i transversals.

“El Meu Espai” és una carpeta ciutadana amb visió interadministrativa que a dia d’avui inclou totes els tràmits i actuacions que realitza la ciutadania amb la majoria de serveis prestats per l’AOC i el Punt d’accés General electrònic de l’Estat, però pensada per que s’hi vagin integrant altres fonts. A més, les persones podran consultar-hi les seves dades personals i se’ls oferiran serveis de manera proactiva.

Per donar a conèixer aquest innovador servei centrat en la gent, sense importar on viu i amb quina administració es relaciona, l’AOC posa a disposició de les administracions que ja l’ofereixen el conjunt de recursos gràfics del servei “El Meu Espai” per fer-ne difusió. Aquests recursos estan pensats per promocionar-se en aquests entorns:

  1. Ecosistema de webs
  2. Xarxes socials
  3. Mitjans de comunicació

Ecosistema de webs

Us oferim un vídeo i un conjunt de banners promocionant “El Meu Espai” en diferents mides i proporcions, animats o sense animar perquè inseríeu en el vostre conjunt de web corporatives o temàtiques de la vostra administració. També us oferim el fitxer editable, per personalitzar-lo a les vostres característiques. 

Vídeo per a la ciutadania, explicant El Meu Espai.

Xarxes socials

Podeu promocionar “El Meu Espai” de la vostra Seu electrònica en xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter o altres on tingueu presència. Per aquests canals em pensat en un programa de 5 setmanes, on cada setmana es recomana publicar un missatges diferent. Aquests 5 missatges consten cadascú d’un breu text i un suport (imatge o vídeo) adaptat per a aquest format.

Mitjans de comunicació

Per últim, us deixem la ja clàssica nota de premsa on s’expliquen amb més detall els trets bàsics de “El Meu Espai” adaptat als mitjans més tradicionals de text.

Desitgem que aquesta campanya ajudi a que la ciutadania disposi de “Els meus tràmits a la meva butxaca”.

Consulteu tots els recursos de la campanya El Meu Espai

Què he fer si sóc un ens interessat en donar accés a “El Meu Espai” des del web corporatiu?

El mòdul “El Meu Espai” està disponible per a totes les administracions públiques i ens del sector públic de Catalunya. És accessible:

  • De forma automàtica per als ens que ja són usuaris del servei de Seu-e i Transparència, i e-TRAM (si no s’indica el contrari). L’accés a “El Meu Espai” es realitza des d’un apartat accessible al servei de Seu-e i Transparència de cada ens. A futur, i en el nou e-TRAM (actualment en pilotatge) tindrà un espai destacat en el catàleg de tràmits.
  • Els ens públics catalans que no utilitzen els serveis de Govern Obert (Seu-e i Transparència) ni l’e-TRAM de l’AOC han de fer una petició a través d’EACAT.

“El Meu Espai” ja es pot sol·licitar a través de la plataforma de les administracions catalanes, EACAT des de EACAT Tràmits > prestador Consorci AOC, Servei CAOC – Sol·licitud de serveis > Tràmit “Sol·licitud d’alta i modificació dels serveis de l’AOC – Servei de Govern Obert: Seu-e, MyGov, Transparència i DDOO

X