Recursos campanya El Meu Espai

L’AOC posa a disposició de les administracions, un conjunt de recursos perquè en facin campanya del mòdul El Meu Espai, dins la iniciativa MyGov. Aquest material està pensat per promocionar-se en els següents àmbits:

  • El vostre ecosistema de webs
  • Xarxes socials
  • Mitjans de comunicació

Ecosistema de webs

Us oferim un vídeo i un conjunt de banners promocionant “El Meu Espai” en diferents mides i proporcions, animats o sense animar perquè inseríeu en el vostre conjunt de web corporatives o temàtiques de la vostra administració. També us oferim el fitxer editable, per personalitzar-lo a les vostres característiques. 

Vídeo complert, a mode d’exemple penjat a Youtube.
Banner animat v01
Banner v01
Banner v02
Banner animat v02
Banner v03

Xarxes socials

Podeu promocionar “El Meu Espai” de la vostra Seu electrònica en xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter o altres on tingueu presència. Per aquests canals em pensat en un programa de 5 setmanes, on cada setmana es recomana publicar un missatges diferent. Aquests 5 missatges consten cadascú d’un breu text i un mèdia (imatge o vídeo) adaptat per a aquest format.

Exemple de proposta de text per la 3ª publicació :

Fa anys que el nostre Ajuntament treballa perquè la ciutadania disposeu dels tràmits en línia… però ara amb el nou servei “EL MEU ESPAI”, anem més enllà i et connectem amb els tràmits que tinguis amb altres administracions.

Al que acompanyarien les següents imatges (pensades en aquest cas, per la 3ª publicació) segons la xarxa social:

Twitter

Instagram
Facebook

Mitjans de comunicació

Podeu consultar la nota de premsa on s’expliquen amb més detall els trets bàsics de “El Meu Espai” adaptat als mitjans de text.

Si teniu qualsevol dubte contacteu-nos a comunicacio@aoc.cat