TGEN – Problemes de tramitació

El servei de la Tramesa genèrica està tenint problemes en la tramitació. Un cop emplenat el formulari PDF d’aquest servei, en clicar el botó Enviar, pot aparèixer el missatge següent:

Requadre del missatge que apareix i que cal prémer "Sí"

Cal que premeu el botó . En cas que premeu el botó No és cancel·la l’enviament. És a dir, no es fa la tramitació i, per tant, no arriba a la seva destinació.

Per tal d’assegurar l’enviament podeu anar a la pestanya Edició / Preferències / Administrador de confiança. Un cop aquí, dins l’apartat Adjunts d’arxiu PDF, cal que estigui seleccionat Permetre l’apertura d’arxius adjunts no PDF amb aplicacions externes. I, dins l’apartat Accés a Internet des d’arxius PDF fora de l’explorador Web, prémer el botó Canviar configuració; un cop a Administrar accés a Internet marcar l’opció Configuració personalitzada, afegir l’URL: https://serveis.publics.eacat.cat; i marcar Permetre accés. Premeu el botó Acceptar i, quan s’hagi tancat la pestanya, premeu novament Acceptar per tancar l’Administrador de confiança.

Per tal d’assegurar l’obertura dels rebuts de tramitació (fora de la plataforma) podeu anar, en el PDF, a la pestanya Edició / Preferències / Firmes i verificar que estigui com s’indica a la imatge.

X