Per Sant Joan, un trasto més a la foguera! Col·labora en el repte AOC!

Un trasto més a la foguera!

Com podríem passar d’enviar el 90% de les notificacions en paper a enviar-les majoritàriament per mitjans electrònics?

Aquest és el repte que ha activat l’AOC amb l’objectiu de recollir idees i noves mirades al concepte de les notificacions i que entra ja en la part final de la fase de recollida d’idees.

Les idees
Actualment tenim recollides ja 13 idees i algunes d’elles ja han assolit la inversió necessària per passar a la propera fase. Actualment, les que tenen més inversió són les següents:

  • Treieu-me les barreres, ja!
  • Padró d’identitats digitals
  • Servei integral de notificacions: en paper i en electrònic
  • Si vull! Consentiment automatitzat i interoperable

T’animes a participar?
Dóna-hi un cop d’ull: inverteix, millora-les o simplement crea noves idees.

El repte

Actualment, només els ajuntaments de Catalunya es gasten més de 90 milions d’euros cada any en notificacions i comunicacions per correu postal. Creiem que podem generar un estalvi del 80%, uns 72 milions d’euros, si les administracions apliquem de forma efectiva i intel·ligent les obligacions que preveu la Llei 39/2015.

“Com podríem passar d’enviar el 90% de les notificacions en paper a enviar-les majoritàriament per mitjans electrònics, generant estalvis i agilitant el temps de tramitació?”

Si ets innovador i t’agrada col·laborar en millorar l’administració et convidem a participar en aquest repte dins la plataforma de creativitat col·lectiva Nextinit, plataforma que utilitzem per generar idees innovadores als reptes plantejats amb la participació d’usuaris, ja siguin treballadors públics o ciutadans.

Com pots participar?

Si ja ets usuari de Nextinit, accedeix i escriu el teu usuari i contrasenya. Si no la recordes pots reinicialitzar-la a través del correu electrònic.
Si ets nou a la plataforma, has de crear el teu usuari. Pots consultar el vídeo per entendre el funcionament de Nextinit.

Ara mateix estem en la fase de recollida d’idees i inversió en les mateixes (les idees necessiten un mínim d’inversió per ser suportades). Entra a Nextinit i col·labora. Perquè la col·laboració és la clau de la innovació.

X