Renova la teva T-CAT: el pròxim 27 de setembre es revocaran els certificats generats abans del 13 d’abril

A partir de l’1 d’octubre de 2023 els certificats T-CAT en targeta emesos abans del 13 d’abril de 2023 deixaran de ser vàlids segons la normativa eIDAS. En conseqüència, aquests certificats seran revocats. La fase de revocació tindrà lloc el dimecres 27 de setembre.

S’ha detectat que encara hi ha un volum elevat de T-CAT pendents a renovar, per tant, us demanem que sol·liciteu els nous certificats en targeta al més aviat possible, per garantir un temps suficient per a la tramitació. Contacteu amb el Responsable de Certificació Digital del vostre ens per tal de gestionar les sol·licituds.

Algunes consideracions importants a tenir en compte:

  1. Assegureu-vos d’instal·lar el nou programari per fer ús de les noves targetes T-CAT.
  2. En cap moment, el titular es quedarà sense T-CAT. Podreu disposar de les dues targetes (antiga i nova) fins al 27 de setembre.
  3. Per a aquells casos on la utilització de la T-CAT en targeta no sigui imprescindible, val la pena considerar la T-CAT P (en format programari) i aprofundir en els avantatges que ofereix.
  4. A partir del mes d’octubre, iniciarem el procés de reemborsament corresponent al temps no utilitzat de la vigència del certificat. Us mantindrem informats sobre els detalls d’aquest procediment en futures comunicacions.

Per altra banda, us recordem que els certificats d’Operador idCAT i Operador T-CAT no es revocaran.

Us agraïm la vostra col·laboració en aquest procés. Si teniu qualsevol pregunta o necessiteu més informació, restem a la vostra disposició al Centre d’Atenció a l’Usuari.

X