Passa’t a la T-CAT P

La T-CAT P és el certificat personal d’identificació i signatura avançada amb càrrec opcional. És un certificat reconegut que identifica, a més de la persona que el posseeix, a la seva organització subscriptora, i pot incloure una manifestació relativa al càrrec del posseïdor de claus. Està destinat als treballadors públics o empleats públics del sector públic català.

És una eina d’autenticació que genera signatura avançada, donat que es lliura en programari, de manera que es pot instal·lar en diferents suports: ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc.

Així doncs la T-CAT P és el certificat que pots tenir instal·lat en tants ordinadors o dispositius mòbils com necessitis, amb la comoditat que això suposa. A diferència de la T-CAT en targeta, l’ús de la T-CAT P és encara més senzill i ràpid. Per utilitzar-la, no necessites instal·lar cap programari específic ni fer servir un lector de targetes, i a més a més, la podràs utilitzar en la majoria de tràmits (són molt pocs els tràmits que requereixen signatura qualificada.)

Per tant, si les accions que realitzes amb la teva T-CAT no requereixen signatura qualificada (la que fa la T-CAT en targeta), quan s’apropi la caducitat de la T-CAT aprofita i passa’t a la T-CAT P i comprova les seves facilitats de primera mà.

Trobaràs tota la informació al respecte al Portal de suport de la T-CAT.