L’entorn de gestió intern de e-TRAM 1.0 tancarà el 31 de gener

La migració a e-TRAM 2.0 va finalitzar el passat 31 de desembre i, des de llavors, la part ciutadana dels ens que utilitzaven el servei e-TRAM 1.0, tal com us hem anat informant en diferents comunicacions, està tancada.

Ara que ja no entren tràmits amb la solució 1.0, ens toca acabar de fer tasques de tancament de la part del treballador públic (e-TRAM 1.0), aspecte que procedirem a tancar el proper 31 de gener de 2023.

Aquest mòdul ja no rep cap entrada, i a més a més, i més enllà que els ens via mux descàrrega teníeu ja les entrades al vostre propi registre, des del passat octubre, l’aplicació de registre d’EACAT inclou també totes les entrades des d’inici de 2020, amb la seva documentació associada, i per tant les existents a e-TRAM 1.0. Més informació al següent enllaç.

Finalment, recordeu que hi ha ens que encara no han canviat els enllaços dels seus webs i portal de transparència a la versió 2.0. Aquet és un tema clau per facilitar la tramitació ciutadana. Així doncs, i més enllà de les comprovacions de tramitació ja realitzades al seu moment, us caldrà tenir correctament redirigits tots els enllaços del vostre portal al nou entorn e-TRAM 2.0.

Les tasques de migració han estat molt automatitzades però si disposeu de portal de transparència, podeu obtenir la URL del catàleg públic i de qualsevol detall dels tràmits, disponibles navegant a partir tal com indiquem a continuació:

Per a dubtes o que us puguin sorgir poeu contactar amb el portal de suport d’e-TRAM (amb totes les FAQ’s, manuals, primers passos), així com amb el nostre servei de suport per si us cal contactar amb nosaltres.