Reviu el Congrés Govern Digital 2021 amb intel·ligència artificial

La ponència magistral del Congrés Govern Digital 2021, que va anar a càrrec de la Dra. Nuria Oliver, parlava sobre com posar la intel·ligència artificial al servei de la societat. Ara us convidem a reviure el congrés assistits per aquesta disciplina, la IA, però aplicada als continguts generats durant l’esdeveniment gràcies a la plataforma de continguts multimèdia Winnow.

Mitjançant la intel·ligència artificial, Winnow extreu informació específica sobre un tema concret. Els vídeos i les presentacions del Congrés Govern Digital 2021 han estat processats amb tècniques com ara el reconeixement de veu i persones, la mineria de textos o la categorització de continguts, amb l’objectiu d’establir interrelacions entre ponències, ponents i conceptes de què es parla.

Per reviure el congrés cal estar registrat a la plataforma del CGD2021 i seleccionar l’opció “Reviu el congrés”. Si no et vas registrar en el seu moment, encara pots fer-ho des de la pàgina web del Congrés Govern Digital 2021. Un cop a dins de la plataforma del congrés i havent seleccionat l’opció “Reviu el congrés” accediràs a l’entorn Winnow del CGD2021.

Pots començar l’aventura d’exploració de dues maneres:

Dues maneres de cercar continguts

1.- introduint paraules clau al cercador de la part superior de la barra d’eines. La cerca per paraules clau mostra la informació de cerca als vídeos i presentacions. En els resultats, pots seleccionar les paraules marcades en groc per anar al lloc precís del vídeo o la presentació on se’n parla.

Resultat de la cerca “anonimització de documents”

2.- explorant tot el contingut de tres maneres: per conceptes destacats, continguts i ponents.

Opcions disponibles a "Explora tot el contingut"

Opcions disponibles a “Explora tot el contingut”

La informació resultant es mostra en gràfics interactius o mapes de coneixement que mostren de manera molt visual com es relacionen les diferents ponències entre elles, troba vincles entre conceptes i persones, i revela connexions noves i més profundes.

I ara, és el teu torn. Fes l’exploració dels continguts del Congrés Govern Digital 2021 a la teva manera.

Bona exploració!

X