Estrenem la Paula, el xatbot de l’AOC que dona suport al servei VALid

Un dels indicadors que mesurem a l’AOC és el percentatge d’usuaris que finalitzen els tràmits  electrònics, atès que reflecteix com és de fàcil fer una actuació. Actualment, més del 50% dels usuaris que comencen un tràmit, no l’acaben i, per tant, hi ha molt marge de millora.

Amb l’objectiu de millorar la interacció i oferir un servei de suport 24×7 als usuaris dels serveis AOC, hem implantat un xatbot que s’ha estrenat en el servei VALid.

Oferirà respostes directes, immediates i útils a les principals qüestions més habituals que plantegen els usuaris en el procés d’identificació que realitzen en el servei VALid.  Com totes aquestes eines, es va enriquint a través de l’experiència generada a cada una de les converses realitzades, de forma que serà més útil amb el pas del temps, així que us convidem a que hi interacteu.

Aquest és una iniciativa experimental que utilitza tecnologies d’intel·ligència artificial en l’àmbit de la interpretació del llenguatge natural. Tot i utilitzar tecnologies avançades i innovadores, cal tenir present que cal invertir força temps en l’entrenament per garantir bons resultats.

En funció de l’evolució d’aquest pilot, el xatbot s’estendrà a altres serveis.

X