La DGT desactiva el servei de Registre de vehicles i conductors (ATEX)

El servei “Registre de vehicles i conductors (ATEX)” que inclou la consulta de les dades d’un vehicle, d’una persona i d’una per filiació, ja no reben el suport de la Direcció General de Trànsit (DGT). La setmana passada es va desactivar el servei per part de l’emissor de les dades i es va aconseguir reobrir. Tot i així, han donat un termini de 6 mesos per migrar al nou servei ATEX5 als Ens que esteu integrats. Els que utilitzeu només les pantalles de Via Oberta (EACAT) no caldrà que feu cap canvi.

Cal que realitzeu les adaptacions a ATEX5 abans d’acabar l’any, ja que no donaran més temps per migrar. En concret, cal fer els canvis de missatgeria i de modalitats que podeu trobar al document d’integració del servei Via Oberta – DGT – ATEX.

Aquests canvis afecten als ens integrats mitjançant serveis web però no als usuaris que fan les consultes des del portal d’EACAT.

Per autoritzar-vos els canvis a Preproducció i Producció, o per resoldre qualsevol dubte, podeu obrir una petició de suport d’integració.

Per aquells que esteu integrats, ja disposeu de la nova versió del servei de la DGT.

X