Els portals de suport d’e.FACT canvien d’imatge

portal-suport-efactEls portals de suport e.FACT per a Administracions i per a Empreses han actualitzat la seva imatge i navegació, per a fer-la més intuïtiva i àgil, en la cerca de continguts.

Aquests dos portals de suport e.FACT, formen part del Portal de Suport del Consorci AOC, iniciativa estrenada el passat mes de febrer, per oferir a la comunitat d’usuaris de serveis, un espai de consulta i resolució de dubtes i incidències.

En aquest sentit, doncs, cada un dels serveis del Consorci AOC disposa d’un portal propi de FAQs i recursos diversos, i en el cas d’e.FACT, s’ofereixen dos portals diferenciats en funció del públic al que van dirigits: un per a Administracions Públiques i un per a Empreses.

El portal de suport per a Administracions Públiques està destinat a resoldre dubtes i consultes dels receptors de factures a través de la plataforma e.FACT.

El portal de suport per a Empreses, en canvi, va dirigit als dubtes i consultes dels proveïdors de les Administracions Públiques, que els han d’emetre i fer arribar factures electròniques a través d’e.FACT.

Ambdós portals es retroalimenten amb les principals consultes dels nostres usuaris. Us convidem a fer-hi un cop d’ull i millorar el seu contingut amb les vostres aportacions.

X