Gavà Obert: Portal de Dades de l’Ajuntament de Gavà

Gavà Obert és el portal de dades obertes de l’Ajuntament de Gavà, que posa a disposició certes bases de dades de l’administració sense cap limitació tècnica o legal d’ús, i en format reutilitzable. La ciutadania, les empreses i les institucions poden fer un ús lliure d’aquestes dades per consultar-les o pel desenvolupament d’aplicacions.

Aquesta iniciativa pretén fomentar la transparència i el control democràtic, generar  innovació i riquesa a la societat, millorar l’eficàcia i l’eficiència perquè els ciutadans i organitzacions puguin crear serveis en col·laboració amb l’Administració i facilitar la interoperabilitat entre les administracions.

Les dades que s’hi poden trobar són molt diverses: associacions, comerços, dades de comptabilitat municipal, equipaments de la ciutat, etc.

La plataforma permet comparar, visualitzar, analitzar les dades i compartir els seus descobriments en temps real. D’aquesta manera, doncs, la solució permet: la gestió de meta-dades flexible, la interoperabilitat amb les dades amb altres organitzacions, analitzar l’èxit de la iniciativa en temps real, funcions bàsiques i avançades per diferents tipologies d’usuaris, la possibilitat de co-creació, etc.

Per a més informació sobre la solució, consulteu el següent enllaç: http://www.clubdeinnovacion.es/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=538&Itemid=64

Per accedir al portal, consulteu el següent enllaç: http://www.gavaciutat.cat/ca/govern-obert1

X