Es realitza la segona Jornada de Govern Obert a Terrassa

El proper 16 d’octubre es realitza la segona Jornada de Govern Obert a Terrassa. Si en en la primera jornada Open Government Terrassa es va parlar de transparència i de dades obertes, amb bones pràctiques existents, en aquesta segona jornada es focalitza el contingut en la participació, com un dels grans reptes del Govern Obert.

D’aquesta manera, la participació és un dels grans reptes al que hem de dirigir els nostres esforços per permetre i incentivar la col·laboració de la ciutadania en l’elaboració de polítiques i en la presa de decisions públiques, propiciant una major corresponsabilitat per part de la societat civil en la construcció de les ciutats, avançant cap a nous models de coproducció.

La Jornada permetrà també conèixer l’impacte que suposa per a les administracions públiques la nova Llei de la Transparència.

De la mà d’algunes de les empreses líders en el mercat, es parlarà també de Big Data, concepte molt vinculat a les ciutats intel·ligents, valorant les diferents solucions tecnològiques a disposició de les institucions per transformar i aprofitar aquesta informació.

Per a més informació, consulteu el següent enllaç: Jornada de Govern Obert a Terrassa

X