Coneixement i experiències TIC al Vallès Oriental

El passat dimarts 8 d’abril el CSETC de Cardedeu va organitzar la 1ª Jornada de transferència de coneixements i experiències TIC al Vallès Oriental. La jornada va comptar amb la participació dels ajuntaments de Caldes de Montbui, Canovelles, Cardedeu, Franqueses, La Garriga, Granollers, Llinars, Lliçà d’Amunt, Lliçà d’Avall, Mollet, Parets, Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni el Consell Comarcal Vallès Oriental, el Consell de CIOs de Catalunya (cios.cat), el Consorci AOC, la Diputació Barcelona i Localret.

La sessió es va iniciar amb la participació de Toni Velamazán, president de www.cios.cat, qui va destacar la importància, de vegades no reconeguda, del paper dels Reponsables tecnològics en la presa de decisions estratègiques.

Tot seguit, Andreu Martínez (Consorci AOC), Miquel Matavacas (Localret) Jordi Pericàs (Diputació de Barcelona) i Jaume Taulats (Ajuntament de Granollers) van abordar els Serveis Cloud. Perills i oportunitats, dificultat en la definició del model jurídic, aposta pel cloud de proximitat i casos d’èxit, són alguns dels temes cloud que es van abordar durant la jornada.

X