Actualitza la teva T-CAT en targeta abans del 27 de setembre

A partir de l’1 d’octubre de 2023, els certificats T-CAT en targeta emesos abans del 13 d’abril de 2023 deixaran de ser vàlids segons les directrius de la normativa eIDAS. Com a conseqüència, tots aquests certificats seran revocats el dimecres 27 de setembre.

Hem detectat que hi ha un nombre significatiu de T-CATs que encara no han estat renovades. Per això, us instem a sol·licitar les noves T-CAT tan aviat com sigui possible per assegurar que hi hagi prou temps per processar les vostres sol·licituds. Si us plau, poseu-vos en contacte amb el Responsable de Certificació Digital de la vostra institució per gestionar aquesta renovació. 

Algunes consideracions essencials: 

  1. Assegureu-vos d’instal·lar el nou programari necessari per utilitzar les noves targetes T-CAT. 
  1. En cap moment us quedareu sense T-CAT. Podreu continuar utilitzant les dues targetes (l’antiga i la nova) fins al 27 de setembre. 
  1. Si no és absolutament necessari utilitzar la T-CAT en targeta, considereu la T-CAT P (en format programari), investigueu els avantatges que pot oferir-vos
  1. A partir del mes d’octubre, iniciarem el procés de reemborsament corresponent pel temps no utilitzat de la vigència dels certificats. Us mantindrem informats sobre els detalls d’aquest procediment en futures comunicacions. 

Recordeu que els certificats d’Operador idCAT i Operador T-CAT no es veuen afectats i no seran revocats. 

Us agraïm la vostra col·laboració en aquest procés. Si teniu alguna pregunta o necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb el Centre d’Atenció a l’Usuari. Estarem encantades d’ajudar-vos. 

X