Xavier Marcet, ponent destacat de l’acte de celebració dels 20 anys de l’AOC

L’acte de celebració del vintè aniversari de l’AOC, que se celebrarà el dia 14 de juny al Parlament de Catalunya, comptarà amb la ponència magistral de l’expert en innovació estratègica i president de Lead to Change, Xavier Marcet. La seva intervenció abordarà els reptes de futur que es presenten per seguir avançant cap a un país digital i el paper de l’AOC en aquest àmbit.

Marcet és un referent en l’àmbit de la innovació estratègica i gestió a Catalunya i l’Estat. Des de 2002 treballa ajudant empreses, universitats i administracions a implantar models d’innovació orientats a obtenir resultats i presideix Lead to Change, un projecte d’empreses en xarxa dedicades a la consultoria en estratègia i innovació.

També participaran a l’acte de celebració dels 20 anys AOC la presidenta del Parlament, Laura Borràs, el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, el president de Localret, Jaume Oliveras, l’ex-director de l’AOC Joan Anton Olivares i l’actual directora gerent de l’AOC, Àstrid Desset.

Enguany fa vint anys que va començar a caminar el Pacte per l’impuls d’una d’administració digital, amb el suport del Govern de Catalunya i de tots els representants del Parlament de Catalunya. Fruit d’aquest acord, l’any 2002 va néixer el Consorci Administració Oberta de Catalunya que, conjuntament amb les administracions catalanes, ha impulsat de forma col·laborativa i decidida un país digital.

X