T’interessa el Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local? Sessió informativa: 25 de maig

El proper mes de setembre de 2022 s’iniciarà la cinquena edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzada per la Fundació UdG, la Diputació de Girona i el Consorci AOC.

El proper 25 de maig, us convidem a assistir a la xerrada de Concepción Campos titulada “La gestió del canvi a terra hostil: el difícil camí cap a la transformació de l’administració”, i a posteriori, es realitzarà una sessió informativa sobre el postgrau.

A la ponència abordarem les principals dificultats que es troben les entitats locals en aquest procés de transformació per convertir-se en administracions públiques del S.XXI, innovadores, transparents, digitals i digitalitzades, íntegres i centrades en les persones, des de les resistències que genera tot procés de transformació i intentarem aportar algunes claus per sobreviure a la carrera d’obstacles cap a l’administració electrònica i el govern obert al món local.

Agenda de la jornada

  • 18 – 19 h: Xerrada de Concepción Campos
  • 19 – 20 h: Sessió informativa sobre la cinquena edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local per aquells assistents que hi estiguin interessats

Lloc i inscripció

La xerrada es realitzarà a través de videoconferència. Per apuntar-vos cal emplenar el formulari d’inscripció a la xerrada, a càrrec de Concepción Campos.

Posteriorment us farem arribar l’enllaç a la sessió i la contrasenya d’accés.

Postgrau: edició presencial i en línia 

La Fundació UdG, la Diputació de Girona i el Consorci AOC, organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2022-2023, arrencarà la seva cinquena edició.

Aquesta edició, combinarà la presencialitat amb les classes en línia, per tal de poder fer-lo extensiu al màxim número de treballadors públics. Les classes en línia, que seran aproximadament un 66% del programa, seran els dimecres per la tarda i les presencials, intercalades amb les altres, en cap de setmana (divendres tarda i dissabte matí)

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

La matrícula per inscriure’s al Postgrau s’obrirà el proper 1 de juny. Properament publicarem més informació sobre la nova edició del Postgrau.

X