Sinergies profitoses: e-NOTUM + Representa

Des de l’octubre de 2021 el servei e-NOTUM es troba ja integrat amb Representa (integració d’e-NOTUM amb Representa) per la part del portal de l’empleat públic.

Aquesta integració permet saber amb un sol clic si el destinatari de la notificació disposa de representant, i en cas afirmatiu, afegir el representant com a destinatari addicional o bé com a destinatari únic, en comptes de l’interessat.

Per saber si un destinatari disposa de representant només cal fixar-se, en el moment de crear la notificació, si al destinatari li apareix la icona que indica que hi ha representant, si és així, es pot afegir directament el representant des de la mateixa pantalla com a destinatari (addicional o únic). El pas a pas es troba detallat en la FAQ Com podem consultar si una persona destinatària té representants i notificar-los? disponible al Portal de suport d’e-NOTUM.

Properament, amb el nou portal de ciutadania que estem preparant des de l’AOC, ja estarà habilitada la integració també d’aquesta interfície amb el Representa, permetent a representants no inclosos com a destinataris, accedir a les notificacions del seus representats.

X