Disponible el vídeo de la ponència de Concepción Campos: “La gestió del canvi a terra hostil”

El passat 25 de maig, Concepción Campos va realitzar la xerrada titulada “La gestió del canvi a terra hostil: el difícil camí cap a la transformació de l’administració”, en el marc de la sessió informativa sobre el Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, que aquest setembre iniciarà la seva cinquena edició.

La ponència va abordar les principals dificultats que es troben les entitats locals en aquest procés de transformació per convertir-se en administracions públiques del S.XXI, innovadores, transparents, digitals i digitalitzades, íntegres i centrades en les persones, des de les resistències que genera tot procés de transformació i va aportar algunes claus per sobreviure a la carrera d’obstacles cap a l’administració electrònica i el govern obert al món local.

En aquest sentit, el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2022-2023, arrencarà la seva cinquena edició, aporta les eines i coneixements bàsics per afrontar aquests reptes. Podeu trobar més informació sobre el seu contingut, destinataris, professorat i matrícula al seu web.

X