Beatriz Martín inaugura la 5a edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

El proper 30 de setembre s’iniciarà la cinquena edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona i el Consorci AOC, amb els i les representants de les institucions organitzadores i la nova promoció d’alumnes.

La ponència inaugural anirà a càrrec de Beatriz Martín, tecnoentusiasta amb esperit crític i una mica d’escepticisme, forma part de l’equip de BBDO&Proximity Espanya com a Chief Digital Officer, activitat que compagina amb la docència al Màster Executive en Advanced Analytics & Data Science de la UIC.

La ponència, sota el títol “Web3, web4 i web5 i el seu impacte”, que es podrà seguir en línia a través de canal de Youtube de l’AOC.

En la seva intervenció, Beatriz Martín abordarà com les noves tecnologies desencadenaran una gran revolució social, generant noves oportunitats per crear una societat millor i noves opcions per solucionar els grans reptes que tenim. Es tracta d’un canvi de paradigma tecnològic i social, organitzatiu i de models de negoci, que canviarà la manera com vivim, socialitzem, juguem, comprem, treballem, col·laborem i ens organitzem.

Programa

18:30 h – Inauguració institucional de la 5ª edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local a càrrec de:

  • Il·ltre. Sr. Pau Presas, vicepresident primer de la Diputació de Girona.
  • Sra. Irene Compte, directora general de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació.
  • Sra. Àstrid Desset, directora del Consorci Administració Oberta de Catalunya.

19:00 h – Ponència inaugural “Web3, web4 i web5 i el seu impacte” a càrrec de Beatriz Martín.

La sessió es podrà seguir en línia a través del canal de Youtube de l’AOC.

Cinquena edició del Postgrau

La cinquena edició del Postgrau arrencarà amb una trentena d’alumnes procedents de les administracions de Catalunya, principalment de l’àmbit local, així com professionals del sector privat que treballen conjuntament amb l’Administració pública en processos de transformació digital.

El Postgrau repetirà el format híbrid de les darreres edicions, combinant les classes en línia amb les presencials a Girona per facilitar l’assistència de treballadors públics d’arreu de Catalunya.