El 15 de novembre es desactiva e-TRAM 1.0 (entorn ciutadania) per als ens migrats a e-TRAM 2.0 entre l’1 de juliol i el 30 de setembre

El 31 de desembre de 2022 el Consorci AOC deixarà de prestar el servei e-TRAM 1.0, migrant a una nova versió d’e-TRAM (2.0) molt més robusta, accessible, portable i àgil, que a més a més ofereix la possibilitat d’autogestió del vostre catàleg de tràmits (inclosos els tràmits FUE amb la seva integració nativa amb Canal Empresa).

Les tasques de migració porten en una primera fase la migració del portal a la nova versió i passat un temps prudencial, s’inicia la segona fase amb el tancament de l’entorn e-TRAM 1.0. És per aquest motiu que per a tots aquells ens migrats a la versió 2.0  entre el 1 de juliol i 30 de setembre (prop de 175 ens), el proper 15 de novembre es procedirà a iniciar els treballs de la segona fase, amb el tancament de l’entorn e-TRAM 1.0 de la part de ciutadania, passant a ser únicament e-TRAM 2.0 la plataforma de tramitació ciutadana.

Aquí podreu trobar la FAQ del servei on hi ha el llistat d’ens que tancarem (entorn e-TRAM 1.0 part ciutadana). Recordeu que si el vostre ens s’inclou en aquests treballs, més enllà de les comprovacions de tramitació ja realitzades al seu moment, us caldrà tenir correctament redirigits els enllaços del vostre portal al nou entorn e-TRAM 2.0.

Pel que fa a dades globals, a finals d’octubre ja disposem de més de 850 ens migrats (gairebé el 75% dels ens amb el servei disponible). Tot i això seguim treballant intensament amb la col·laboració de Consells Comarcals i Diputacions per arribar a migrar el 100% d’ens en la nova versió a finals d’any.

I també us volem comentar que per aquells ens que no s’han posat en contacte amb nosaltres per demanar la priorització de la migració hem fet arribar a cada ens per EACAT una carta amb instruccions i calendari de dates efectives de tancament de la versió eTRAM 1.0.

Podeu contactar amb nosaltres també per deixar-nos els vostre contacte per ser informats a dinamitzacio@aoc.cat

Recordeu que per a qualsevol dubte podeu contactar amb el nostre servei de suport.

X