Vols patrocinar el Congrés Govern Digital 2021?

L’edició del Congrés Govern Digital 2021, el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital, se celebrarà el proper mes d’octubre. El CGD 2021 vol posar èmfasi en els projectes i iniciatives que han sorgit amb força arreu del territori accelerades per la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19; projectes que faciliten la transformació de  les administracions públiques catalanes d’acord amb els nous valors de la societat, tot introduint canvis estratègics i aprofitant les eines i els recursos propis de l’era digital en què vivim.

Per repetir l’èxit d’edicions anteriors, necessitem la implicació de totes aquelles empreses que treballen en el sector, a les quals convidem a consultar el dossier de patrocini del Congrés Govern Digital 2021 i a enviar-nos el formulari per ser patrocinador del CGD2021.

El Congrés Govern Digital 2021 contempla com a novetat el canvi de format: passem d’un esdeveniment únicament presencial al format híbrid que combinarà la participació en línia de l’audiència amb taules rodones i altres activitats presencials en grups reduïts.

X