Després d’aquests mesos de rodatge del CAMPUS, hem afegit nous continguts al CAMPUS. Hem millorat en la classificació dels continguts i en el seu accés. Ara trobareu més fàcilment els continguts d’autoaprenentatge, per si voleu revisar en 5/10 minuts algun dels serveis de l’AOC.

Hem creat un nou espai que hem anomenat AULA per a poder fer cursos amb un tutor i obtenir un certificat d’aprofitament del curs. Ara mateix, a l’Aula, podeu fer els cursos sobre els serveis de l’Hèstia i de l’iArxiu en qualsevol moment.

També teniu a l’Aula, el Curs Virtual d’Operadors d’Entitats de Registre idCAT, però per a aquest curs, cal que us registreu mitjançant el formulari que trobareu a l’espai d’aquest curs.

I finalment, teniu l’espai de formacions En directe, que són les formacions interactives que fem mensualment via Teams dels serveis: Representa, eNotum, eTauler, ViaOberta, eContractació, iArxiu i EACAT. Les formacions les fem de 9.30 h a 11.30 h., i ja us podeu inscriure a les sessions de novembre.

X