Via Oberta: novetat en l’històric del Padró per EACAT

Escollir_per_procedimentA partir d’aquest juliol, en la cerca de l’històric del Padró per EACAT s’ha implementat una data d’inici i de fi. Aquest canvi s’ha dut a terme per donar-vos la possibilitat d’acotar la cerca només a l’espai temporal concret que demana el procediment i que, per tant, pugueu complir amb un dels principis relatius al tractament de dades, el de minimització.

Recordeu que l’article 5.1 c) del Reglament UE 2016/679 indica expressament que s’han de tractar les dades estrictament necessàries per a la finalitat que es persegueix: les dades personals seran adequades, pertinents i limitades al que es necessiti per al procediment.

Per altra banda, la consulta comprèn ara fins a 11 anys per donar la possibilitat de consultar les dades del Padró d’expedients endarrerits.

En el cas que es requerís alguna dada més enllà d’aquest límit temporal, caldria que ens féssiu arribar un requeriment formal a Suport sobre la necessitat de consultar dades més antigues. L’AOC només podria atendre requeriments de consulta de dades des de juliol de 2006 (data d’inici del servei de consulta de l’Històric del Padró).

X