Anul·lat l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta

Arran de la publicació de la convocatòria d’eleccions generals al BOE prevista per al proper 5 de març, el Consorci AOC s’ha trobat en l’obligació d’anul·lar l’acte de lliurament de “Reconeixements Administració Oberta”, que s’havia de celebrar el 7 de març al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

L’AOC ha pres aquesta decisió en virtut de l’article 50.2 de la Llei orgànica 5/1985, de règim electoral general (LOREG) i de la instrucció 2/2011 de la Junta Electoral Central, que estableixen que des de la convocatòria d’eleccions no es poden organitzar actes, directament o indirectament, per poders públics on es faci difusió d’assoliments o fites obtingudes.

Entenem que aquesta restricció aplica a l’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta i també es podria aplicar a les accions de difusió que els ens que han rebut aquesta distinció facin amb posterioritat a la publicació de la convocatòria al BOE. Per aquest motiu, el Consorci AOC ha facilitat ja als ens, el material necessari per a la seva difusió:

X