Calem foc a les notificacions en paper!

Com podríem passar d’enviar el 90% de les notificacions en paper a enviar-les majoritàriament per mitjans electrònics?

Actualment, únicament els ajuntaments de Catalunya, es gasten més de 90 milions d’euros cada any en notificacions i comunicacions per correu postal. Creiem que podem generar un estalvi del 80% (és a dir, 72 milions d’euros) si les administracions apliquem de forma efectiva i intel·ligent les obligacions que preveu la Llei 39/2015.

Així doncs, calem foc a les notificacions en paper i busquem nous canals i millores de procediment. Ens ajudes?

Si et sents innovador i t’agrada col·laborar en millorar l’administració, et convidem a participar en un nou repte dins la plataforma de creativitat col·lectiva Nextinit, plataforma que utilitzem per generar idees innovadores als reptes plantejats amb la participació d’usuaris, ja siguin treballadors públics i/o ciutadans.

Aquest és el nou repte:

“Com podríem passar d’enviar el 90% de les notificacions en paper a enviar-les majoritàriament per mitjans electrònics, generant estalvis i agilitant el temps de tramitació?”

 

Participa en aquest repte

  • Ja ets usuari de Nextinit? Accedeix i escriu el teu usuari i contrasenya (si no el recordes sempre pots fer-te reinicialitzar la contrasenya via correu-e)
  • Ets nou a la plataforma? Crea el teu usuari i segueix les instruccions.

Aprofitem el potencial de Nextinit per plantejar reptes que des de l’AOC considerem rellevants. Amb el teu enginy i les tècniques de “gamificació” has de donar solucions als reptes que desitgem trobis engrescadors i ens ajudi a transformar l’Administració.

A més de ser creatiu proposant idees també hauràs de ser un intel·ligent inversor destinant el teu pressupost a les idees que creus guanyadores. Pots consultar el vídeo per entendre el funcionament de Nextinit.

La col·laboració és la clau de la innovació, comptem amb tu!

X