Teniu idees? Sou innovadors? Us convidem al repte MyGov

Teniu idees?Al Consorci Administració Oberta de Catalunya fem sempre tot el possible per estar oberts a tot i a tothom, ho portem als gens. En aquesta línia hem preparat una plataforma de creativitat col·lectiva que estem utilitzant per a plantejar reptes i generar idees innovadores amb la participació de persones de l’entorn del Consorci: empleats, col·laboradors, clients, proveïdors, subscriptors dels blogs…

Podeu ser l’innovador/a que necessitem i ens agradaria comptar amb la vostra participació per solucionar un desafiament que creiem pot originar molt bones idees ja que ens afecta molt com a ciutadans.

El repte és el següent:

 

“Com podria l’Administració Pública, a partir de les dades que disposa del ciutadà, oferir-li una relació personalitzada, pro-activa i de confiança?”

Però millor que us ho expliqui Manel Sanromà, director gerent del Consorci AOC.

Vídeo repte MyGov

 

Per aconseguir solucionar el repte MyGov hem aprofitat el potencial d’una plataforma anomenada Nextinit basada en tècniques de gamificació que de ben segur trobareu engrescadora i ens ajudarà a transformar l’Administració.

A més de ser creatius proposant idees també haureu de ser uns intel·ligents inversors destinant el vostre pressupost a les idees que creieu guanyadores. Podeu fer-vos una idea de la mecànica del joc, amb aquest vídeo que explica el funcionament de Nextinit. En cas que decidiu participar a la mateixa plataforma Nextinit teniu totes les instruccions. Podeu contactar amb nosaltres des de la pròpia plataforma Nextinit o enviant un correu electrònic a innovacio@aoc.cat.

La col·laboració és la clau de la innovació, comptem amb vosaltres!

Vull participar en el repte MyGov

X