Inscripcions obertes a la Jornada “Aplicació pràctica de la Llei de Transparència per als ens locals”

transparenciaLa Diputació de Barcelona i el Consorci AOC, organitzen el proper 17 de maig, una jornada sobre l’aplicació pràctica de la Llei de Transparència.

Aquesta Llei ha suposat un canvi de paradigma que ha fixat uns estàndards molt exigents per a les administracions catalanes en els àmbits de la publicitat activa, l’obertura de dades i reutilització de la informació, el dret d’accés a la informació pública, el bon govern, el registre dels grups d’interès, el foment de la participació ciutadana i el règim de responsabilitats i sancions. Una llei ambiciosa, en un escenari marcat per uns recursos humans i tècnics limitats i un període curt d’adaptació.

Després de 4 mesos de l’entrada en vigor de les obligacions de publicitat activa de la Llei pels ens locals organitzem aquesta jornada per a analitzar la situació actual, compartir el que hem après i fer balanç de la seva aplicació pràctica.

El públic objectiu de la Jornada són els responsables polítics i tècnics de l’àmbit de transparència i govern obert dels ens locals catalans i els seus objectius són els següents:

  • Explicar l’estat de situació de la implantació de la Llei de Transparència als ens locals
  • Debatre els reptes més importants pel que fa al dret d’accés a la informació i la protecció de dades
  • Compartir les experiències pràctiques de l’aplicació de la Llei de Transparència

La Jornada, amb una capacitat per 400 assistents, es realitzarà a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Podeu consultar el programa i inscriure-us en el següent enllaç: Jornada Transparència

X