Què han de fer els meus proveïdors per enviar-me una factura electrònica?

typing-690856_1280Tot i que la obligatorietat de facturar electrònicament a les Administracions Públiques existeix des del 15 de gener de 2015, algunes administracions públiques encara reben consultes dels seus proveïdors sobre alguns dels aspectes vinculats a l’emissió i enviament de les factures electròniques.

Per aquest motiu, el Consorci AOC, el passat mes de febrer va posar a disposició de les empreses un Portal de Suport e.FACT per a Empreses, per acompanyar-les en l’enviament i consulta de factures a través d’e.FACT.

Aquest portal ofereix un recull de FAQ’s sobre tots els passos relacionats amb el procés de facturar electrònicament a les Administracions Públiques Catalanes, així com suport i assessorament en l’enviament a través de la plataforma e.FACT.

Així mateix, també ofereix un senzill esquema sobre a qui dirigir-se en cas de dubte en cadascun dels passos a seguir per facturar electrònicament, en funció de la casuística de la seva consulta o incidència.

En aquest sentit, us recomanem que en cas que els vostres proveïdors tinguin dubtes sobre com facturar electrònicament, visitin aquest enllaç: Sóc proveïdor d’una Administració Pública i he d’enviar una factura electrònica. Com començo?

 

X