S’inaugura el Congrés de Govern Digital

Roda premsa presentació Congrés Govern Digital, 12 de gener 2015

Foto: Roda premsa presentació Congrés Govern Digital, 12 de gener 2015

S’inaugura avui el Congrés de Govern Digital, que es realitzarà entre avui i demà, 21 i 22 de gener, al Palau de Congressos de Fira de Barcelona i que està organitzat  per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Ocupació i el Consorci AOC, amb la implicació de diferents organismes i direccions de la pròpia Generalitat, i la col·laboració d’altres institucions i administracions.

El Congrés de Govern Digital pretén ser un espai de trobada i d’intercanvi de coneixement, amb experiències i debat sobre les infraestructures que han de permetre una bona governança i una gestió pública eficient, estructurant una administració oberta i innovadora que doni resposta real a les demandes i expectatives de la societat.

El Congrés, estructurat en set eixos temàtics –innovació pública, governança i gestió del canvi, agenda digital, marc normatiu, transparència i govern obert, identitat digital i serveis a empreses-, està concebut com un fòrum d’intercanvi d’experiències i solucions per aconseguir una administració més propera al ciutadà, més àgil i eficient.

Entre els objectius concrets del congrés hi destaquen la posada en valor del paper de la Generalitat de Catalunya i de l’AOC en la nova administració catalana, així com de les experiències en marxa, els projectes en procés de llançament i les oportunitats de col·laboració. Aquesta primera edició, que preveu una assistència de més de 800 persones, comptarà a més amb una zona permanent de networking per a empreses proveïdores de serveis tecnològics i de consultoria estratègica i organitzativa.

El Congrés serà la principal trobada dels màxims responsables de les diferents administracions públiques de Catalunya, les principals empreses dels sectors de les noves tecnologies i la gestió de la governança, i dels més importants experts en aquesta matèria, tant a nivell internacional com local.

Les presentacions seran gravades i podreu visualitzar-les al web del Congrés.

Per a més informació sobre el Congrés, podeu consultar el web: http://www.governdigital.cat/

X