Obert el Portal de transparència i bon govern del Parc Taulí

Ja es pot consultar, mitjançant el web de la Corporació Sanitària Parc Taulí, el Portal de transparència i bon govern del Parc Taulí. En aquest nou espai s’ha d’integrar tota la informació de rellevància institucional, organitzativa, jurídica i econòmica que recull la Llei de transparència 19/2013. Alguns dels seus continguts ja eren públics mitjançant el propi web institucional, i d’altres són de nova publicació.

Al Parc Taulí, la creació d’aquest portal té el seu origen en l’aprovació del codi de bon govern, el passat 19 de març, a instàncies del Servei Català de la Salut (CatSalut), i a la voluntat institucional d’implementar-lo el més aviat possible.

El codi de bon govern recull gran part de les exigències de la Llei de transparència, que no entrarà en vigor fins el proper mes de desembre de 2014, i que encara disposaria d’un termini addicional d’implementació. Malgrat això, el Parc Taulí s’ha volgut avançar i publicar tota aquella informació disponible.

El Portal de transparència i bon govern del Parc Taulí anirà incorporant nous continguts d’interès públic de manera progressiva, i també s’adaptarà a la Llei de transparència catalana, actualment en tràmit parlamentari.

X