Finalització del termini de reserva del domini .cat

El proper divendres 21 d’abril, a les 12 del migdia finalitza el termini de tres mesos establert per la Fundació PuntCat per tal de facilitar la reserva del domini .cat ,entre d’altres, a les entitats locals. El Consorci AOC mitjançant la signatura d’un conveni amb la Fundació PuntCat, s’ofereix com a distribuïdor del domini a les entitats locals catalanes. Per aquest motiu, el Consorci posa a disposició dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya i a través de l’eaCat, www.eacat.net, un formulari de sol·licitud que es pot trobar a l’apartat de subvencions.

El Consorci subvencionarà el preu del registre del domini durant dos anys, però només en el cas del domini relacionat amb el topònim de l’ens local. Cal afegir, que també se subvencionarà el certificat de dispositiu segur (CDS) associat a aquest domini que l’Agència Catalana de Certificació-CATCert proveeix i que té una durada de quatre anys.

Les entitats interessades poden posar-se en contacte amb el Servei d’Atenció a l’ Usuari (SAU) del Consorci AOC, a través del seu telèfon (902877879) o del seu correu electrònic sau.eacat@aocat.net. També es poden adreçar a l’Agència Catalana de Certificació-CATCert trucant al 902901080.

X