Nova pròrroga de l’obligatorietat de la implantació de l’administració electrònica

pexelsAl BOE de 23 de setembre de 2020, s’ha publicat el Reial Decret-llei 28/2020, de 22 de setembre, del treball a distància, que modifica la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (disposició final novena).

La modificació afecta l’entrada en vigor de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre (establerta a la disposició final setena), i implica que les previsions relatives al registre electrònic d’apoderaments, registre electrònic, registre d’empleats públics habilitats, punt d’accés general electrònic de l’Administració (PAGE) i arxiu únic electrònic produiran efectes a partir del dia 2 d’abril de 2021.

Tot i ser la tercera ocasió que es prorroga l’obligatorietat de la implantació completa de l’Administració electrònica, des de l’AOC treballem per a que aquesta sigui una realitat per a tots els ens del sector públic de Catalunya abans de la data indicada. Per tant, aquesta nova pròrroga no modificarà el calendari previst en la implementació i adaptació dels serveis.

0 Comentaris

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi