Els terminis per a la pràctica de les notificacions queden suspesos fins que finalitzi l’estat d’alarma

La Disposició Addicional Tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, suspèn els terminis per a la tramitació dels procediments administratius.

Aquesta interrupció afecta a totes les notificacions enviades abans de l’entrada en vigor del Reial Decret (el 14 de març), el termini d’acceptació de les quals s’estén passada aquesta data.

Per aquest motiu s’han realitzat les següents actuacions a eNOTUM:

 • Desactivar l’expiració de les notificacions practicades abans del 14 de març, amb termini d’acceptació posterior a aquesta data (no canviaran d’estat a “rebutjada sense accés” o “rebutjada sense actuació”).
 • Afegir un banner a l’entorn ciutadà informant de la suspensió general de terminis
 • Quan s’aixequi la suspensió, reactivar els terminis d’accés a les notificacions afectades.
 • Continuïtat d’eNOTUM per permetre notificar quan els ens usuaris ho consideri necessari.

6 Comentaris

 1. Bon Dia,

  Avui em venç el termini per a la identificació de conductor de la denúncia Nº 89090584-60085313 i no m’és possible fer-ho.
  Deixo constància, perquè posteriorment se’m tingui en consideració i no se’m apliqui l’article 80.2b de la Llei de Seguretat Viària.

  Salutacions
  Toni Silvestre

 2. Bona tarda, el dia 16/03/2020 vaig presentar telemàticament un ERTE per força major com a causa directa del COVID-19, han passat els 5 dies per a la resolución expressa del Departament de Treball ¿s’ha d’entendre el silenci com a positiu? Gracies

Deixa un comentari

XHTML: Pots utilitzar aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN