Els terminis per a la pràctica de les notificacions queden suspesos fins que finalitzi l’estat d’alarma

La Disposició Addicional Tercera del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, suspèn els terminis per a la tramitació dels procediments administratius.

Aquesta interrupció afecta a totes les notificacions enviades abans de l’entrada en vigor del Reial Decret (el 14 de març), el termini d’acceptació de les quals s’estén passada aquesta data.

Per aquest motiu s’han realitzat les següents actuacions a eNOTUM:

 • Desactivar l’expiració de les notificacions practicades abans del 14 de març, amb termini d’acceptació posterior a aquesta data (no canviaran d’estat a “rebutjada sense accés” o “rebutjada sense actuació”).
 • Afegir un banner a l’entorn ciutadà informant de la suspensió general de terminis
 • Quan s’aixequi la suspensió, reactivar els terminis d’accés a les notificacions afectades.
 • Continuïtat d’eNOTUM per permetre notificar quan els ens usuaris ho consideri necessari

En relació amb els estats, doncs, per a totes aquelles notificacions dipositades entre el 03/03/2020 i el 13/03/2020 i que es trobaven en el següent estat en el moment de la declaració de l’estat d’alarma:

 • Dipositada: es quedaran en aquest estat fins a la finalització de l’estat d’alarma, que començaran a comptar terminis.
 • Visualitzada: es va passar a estat Dipositada fins a la finalització de l’estat d’alarma, que començaran a comptar terminis.
 • Rebutjada sense accés: es va passar a estat Dipositada fins a la finalització de l’estat d’alarma, que començaran a comptar terminis.
 • Rebutjada sense acció: es va passar a estat Visualitzada fins a la finalització de l’estat d’alarma, que començaran a comptar terminis.

Comentaris

 • Toni Silvestre ha dit:

  Bon Dia,

  Avui em venç el termini per a la identificació de conductor de la denúncia Nº 89090584-60085313 i no m’és possible fer-ho.
  Deixo constància, perquè posteriorment se’m tingui en consideració i no se’m apliqui l’article 80.2b de la Llei de Seguretat Viària.

  Salutacions
  Toni Silvestre

 • pilar ha dit:

  Tinc revisio de tribunal medic el 6 abril i no he rebut cap notificacio de anulacio

 • ALEJANDRA ha dit:

  Bona tarda, el dia 16/03/2020 vaig presentar telemàticament un ERTE per força major com a causa directa del COVID-19, han passat els 5 dies per a la resolución expressa del Departament de Treball ¿s’ha d’entendre el silenci com a positiu? Gracies

 • gloria ha dit:

  Bon dia; estic omplint formularis per l’embargament d’un compte bancari, per mail, ja que es l’única possibilitat i em demana un codi identificador que no hi ha manera de trobar on el puc obtenir. No podem treure diners del banc amb l’agreujament que això comporta. Demano ajuda per poder trobar el lloc on obtenir codi identificador. Moltes gràcies.

  • AOC ha dit:

   Hola Glòria,
   Aquesta publicació té mers efectes informatius.
   Per a una explicació concreta cal que et posis en contacte amb l’administració competent.

   Salutacions

 • Andrés Valle ha dit:

  Buenas tardes solicité un certificado de unión de hecho , suele tardar 30 dìas en llegarme la notificación, cuanto tiempo creen que tardaran debido a la situación. Muchas gracias

  • AOC ha dit:

   Hola Andrés,
   Aquesta publicació té mers efectes informatius.
   Per a una explicació concreta cal que et posis en contacte amb l’administració competent.

   Salutacions

 • ramon ha dit:

  He presentat un ERTO i a la consulta estat dels meus tramits diu rebuda i a detall dels meus tramits a l´apartat documents enviats o requerits a l´Estat diu termini exhaurit.

  • AOC ha dit:

   Hola Ramon,
   Aquesta publicació té mers efectes informatius.
   Per a una explicació concreta cal que et posis en contacte amb l’administració competent.

   Salutacions

 • AIT DAOUD YOUNES ha dit:

  Hola
  a la fecha de 21/02/2020 yo presentar una Sollicitud de nueva llicencia de gual por mi local nm registro 2020004619 yo recibo una notification me dice que este local tienes una licencia y nesisito recurso por presentar el autorisation de duenio del local por el cambio de nombre de licencia y tengo 10 dias para enviar este documentation a la fecha de 04/03/2020 yo envio todo la documentation nesesaria Nm de registro 2020005497 es mas de 22 dia yo espero una respuesta porfavor grasias

  04/03/2020
  SOL·LICITUD

  • AOC ha dit:

   Hola Ait,

   Aquesta publicació té mers efectes informatius.
   Per a una explicació concreta cal que et posis en contacte amb l’administració competent.

   Salutacions

 • María José ha dit:

  El día 17 de marzo, durante el estado de alarma, se puso a disposición una notificación. Hoy he consultado en qué estado consta y consta como “rechazada sin acceso”. Entendía que no iban a cambiar a estado “rechazada sin acceso” si el plazo de aceptación era durante el estado de alarma. ¿Cómo debo proceder?

  • AOC ha dit:

   Hola Maria José,
   Aquesta interrupció afecta a totes les notificacions enviades abans de l’entrada en vigor del Reial Decret (el 14 de març), el termini d’acceptació de les quals s’estén passada aquesta data. Cas que la notificació es diposités després del 14/Març cal que us adreceu a l’ens per si es tracta d’un procediment excepcional.

 • Francisco ha dit:

  En la empresa en la que trabajo me encargo de realizar las descargas de notificaciones electrónicas diariamente. ¿Debo entender que hasta que no acabe el confinamiento no dispondremos de notificaciones y quedarán paralizadas hasta su apertura y descarga?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *