Disponible en vídeo la presentació del pla d’acció de l’Open Government Partnership Catalunya

El passat 20 de gener es va celebrar l’acte de presentació del Pla d’acció Open Government Partnership (OGP) Catalunya, i el Seminari directiu “Participació? Cocreació? Com hem de fer les polítiques públiques amb la ciutadania.”. Ara podeu recuperar el vídeo de la jornada. A banda de la presentació del Pla d’Acció OGP Catalunya, la jornada també va reflexionar sobre processos de cocreació i va servir per conèixer experiències properes com els aprenentatges del cas pràctic Pla OGP d’Euskadi o del Projecte TeRRIFICA (vinculat a canvi climàtic).

Des del passat mes d’octubre Catalunya és membre de l’Open Government Partnership (OGP), l’Aliança Mundial de Governs Oberts o xarxa internacional que des de 2011 promou el Govern Obert. En formen part més de 70 estats i també 70 ciutats i regions que s’han incorporat al seu programa local

La candidatura catalana per formar-hi part la va presentar la Generalitat de Catalunya en nom de la Xarxa de Governs Transparents i Iniciativa Barcelona Open Data en nom de la societat civil. La pertinença de Catalunya a l’OGP permet un intercanvi d’experiències i recursos entre entitats catalanes i d’altres països.

X