Nou web d’operador idCAT: sortida en producció el 28 de setembre

En relació al nou web d’operador idCAT que us hem anat anunciant en les darreres setmanes, us recordem que el 28 de setembre de 2022 a les 15.00 hores es durà a terme canvi de web. Aquest canvi no implicarà tall en el servei.

A continuació us recordem els avantatges que suposa el nou web:

  • Consulta a la Direcció General de la Policia per verificar les dades dels documents aportats pels usuaris.

Aquest canvi implicarà l’eliminació de la fotocòpia del document acreditatiu en aquells casos en que la DGP ens retorni la informació (DNI i NIE). La pròpia aplicació idCAT certificat llençarà la consulta i retornarà la informació ja carregada i no editable per a l’emissió del certificat.

Trobareu més informació en la FAQ Emissió de l’idCAT.

  • Integració amb el servei de Registre Unificat (MUX)

Aquest canvi implica que els assentaments d’entrada produïts al fer les emissions i revocacions ja no es registraran contra el registre auxiliar idCAT, sinó que es faran al registre del propi ens. En cas que NO tingueu la vostra eina de registre integrada al MUX, els assentaments es faran al registre auxiliar del vostre ens, com fan tots els serveis del Consorci, i que podeu consultar des d’EACAT.

En cas que tingueu integrada amb MUX la vostra eina de registre, tingueu en compte que aquests nous assentaments d’entrada els podreu distingir perquè l’aplicació que els realitzarà serà “IDCAT”.

  • Recuperació dels codis PIN i PUK dels certificats d’operador

Tots els certificats d’operador generats a partir de la data de la sortida en producció, podran recuperar els codis PIN i PUK originals a través d’aquest enllaç

  • Nous procediments

Aprofitem per comunicar-vos que ja estan publicats els nous procediments d’arxiu i seguretat en aquest enllaç

Podeu consultar el nou procediment d’emissió a la FAQ Emissió de l’idCAT que trobareu al Portal de Suport d’Entitat de Registre idCAT.

X