Matricula’t al Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

El proper 30 de setembre s’inicia la cinquena edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona, i el Consorci AOC.

El Postgrau, que compta amb més d’una seixantena de professors de reconegut prestigi, està adreçat a treballadors de les administracions de Catalunya i als professionals del sector privat, que han d’afrontar el repte de la transformació digital de l’administració, en especial de l’àmbit local.

Format híbrid

El Postgrau, repetirà el format híbrid de les darreres edicions, combinant les classes en línia amb les presencials a Girona per facilitar l’assistència de treballadors públics d’arreu de Catalunya. Pel que fa a l’horari, les classes en línia (66% del programa) es faran els dimecres per la tarda de 16 a 20 hores i les classes presencials (33% del programa), es realitzaran divendres tarda, de 16 a 21 hores i dissabte al matí, de 9 a 14 hores, que són aproximadament uns sis caps de setmana durant tot el curs.

Destinataris

El Postgrau està adreçat a:

  • Treballadors de les administracions de Catalunya, principalment de l’àmbit local: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Matrícula

Podeu consultar els requisits de matrícula i la documentació a presentar al web del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

X