L’e-TRAM 1.0 (entorn ciutadania) es desactiva el 13 d’octubre per als ens migrats a e-TRAM 2.0 entre març i juliol de 2022

El 31 de desembre de 2022 el Consorci AOC deixarà de prestar el servei e-TRAM 1.0, migrant a una nova versió d’e-TRAM (2.0) molt més robusta, accessible, portable i àgil, que a més a més ofereix la possibilitat d’autogestió del vostre catàleg de tràmits (inclosos els tràmits FUE amb la seva integració nativa amb Canal Empresa).

Les tasques de migració porten en una primera fase la migració del portal a la nova versió i passat un temps prudencial, s’inicia la segona fase amb el tancament de l’entorn e-TRAM 1.0. És per aquest motiu que per a tots aquells ens migrats a la versió 2.0 entre març i juliol de 2022 (prop de 400 ens), el proper 13 d’octubre es procedirà a iniciar els treballs de la segona fase, amb el tancament de l’entorn e-TRAM 1.0 de la part de ciutadania, passant a ser únicament e-TRAM 2.0 la plataforma de tramitació ciutadana.

Aquest és el llistat d’ens on es realitzarà aquesta tasca: ens on es tanca e-TRAM 1.0 entorn ciutadania a 13-10-22. Recordeu que si el vostre ens s’inclou en aquests treballs, més enllà de les comprovacions de tramitació ja realitzades al seu moment, us caldrà tenir correctament redirigits els enllaços del vostre portal al nou entorn e-TRAM 2.0.

Pel que fa a dades globals, mitjans de setembre ja disposem de més de 700 ens migrats (gairebé el 70% dels ens amb el servei disponible). Tot i això seguim treballant intensament amb la col·laboració de Consells Comarcals i Diputacions per arribar a migrar el 100% d’ens en la nova versió a finals d’any.

En aquest sentit, i per a tots aquells ens que encara estiguin amb la versió e-TRAM 1.0, recordar-vos que si proactivament contacteu amb nosaltres us podrem prioritzar la migració, i disposareu de més temps per a comprovacions i ajustos. A tal efecte tornem a obrir el formulari de contacte, per a que ens indiqueu el vostre interès en la migració (formulari disponible fins al 15 d’octubre), i així podrem planificar i prioritzar els treballs d’una manera més àgil.

Recordeu que per a qualsevol dubte podeu contactar amb el nostre servei de suport.

X