Xerrada de Xavier Marcet sobre el lideratge públic del futur. Inscriu-te!

El 28 de maig, en el marc del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert, us convidem a assistir a la xerrada de Xavier Marcet titulada “El lideratge públic del futur”.

Xavier Marcet, expert en innovació i president de Lead to Change, reflexionarà sobre com els líders del futur han de fer front als nous reptes que ens depara l’escenari post-covid i com captar talent, generar sinergies i aprofitar noves oportunitats, focalitzant en el lideratge públic.

El Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, està finalitzant la seva tercera edició i preparant ja la quarta per aquest proper mes de setembre.

En aquest sentit, després de la xerrada del Xavier Marcet per a tots aquells que estigueu interessats en la quarta edició del Postgrau, farem una sessió informativa.

Agenda de la jornada

  • 19 – 20h: “El lideratge públic del futur”, a càrrec de Xavier Marcet
  • 20 – 21h: Sessió informativa sobre la quarta edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

Lloc i inscripció

La xerrada es realitzarà a través de videoconferència. Per apuntar-vos a la mateixa, cal que ompliu el següent formulari d’inscripció a la presentació de la quarta edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

Posteriorment us farem arribar l’enllaç a la sessió i la contrasenya d’accés.

Postgrau: edició presencial i en línia 

La Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC, organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2021-2022, arrencarà la seva quarta edició.

Aquesta edició, combinarà la presencialitat amb les classes en línia, per tal de poder fer-lo extensiu al màxim número de treballadors públics. Com a novetat, destaquem que hi haurà un canvi d’agenda respecte les edicions anteriors, i és que, les classes en línia, que seran aproximadament un 66% del programa, seran els dimecres per la tarda i les presencials, intercalades amb les altres, en cap de setmana (divendres tarda i dissabte matí).

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

La matrícula per inscriure’s al Postgrau s’obrirà el proper 2 de juny. Properament us compartirem més informació al respecte.