Oberta la matriculació al Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

El proper setembre s’inicia la quarta edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’EAPC i el Consorci AOC.

El Postgrau, que compta amb més d’una seixantena de professors de reconegut prestigi, està adreçat a treballadors de les administracions locals de Catalunya i als professionals del sector privat, que han d’afrontar el repte de la transformació digital de l’administració local.

Format híbrid i nou horari

El Postgrau, repetirà el format híbrid de la tercera edició, combinant les classes en línia amb les presencials a Girona per facilitar l’assistència de treballadors públics d’arreu de Catalunya. Pel que fa a l’horari, la nova edició contempla la major part de les classes entre setmana; les classes en línia (66% del programa) es faran els dimecres per la tarda de setembre a juny i les classes presencials (33% del programa), es realitzaran divendres tarda i dissabte al matí, que són uns sis caps de setmana durant tot el curs.

Destinataris

El Postgrau està adreçat a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Matrícula

L’obertura de la matrícula serà el dimarts dia 1 de juny. Podeu obtenir més informació al web del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

X