L’administració digital ens farà poderosos. Apunta’t al Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert (darreres places)

Fins a data d’avui, ja han passat pel Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, uns 90 professionals de l’administració pública de Catalunya, conscients que l’administració digital ens farà poderosos!

El proper setembre s’inicia la quarta edició del mateix, de nou, amb format híbrid combinant les classes en línia amb les presencials a Girona per facilitar l’assistència d’alumnes d’arreu del territori.

Objectius

Aquest postgrau pretén donar resposta a totes aquestes necessitats des d’una perspectiva integral. La primera part del postgrau, composta per les assignatures d’Administració Electrònica, es planteja com una part eminentment tècnica que proporciona coneixements pràctics i professionalitzadors a treballadors públics del món local que es trobin immersos en el procés d’implantació de l’administració electrònica en les institucions on treballen.
La segona part del Postgrau, composta per les assignatures de Govern Obert, ofereix una visió del govern obert i de tots els àmbits que en formen part, tals com la transparència, la participació ciutadana, la col·laboració i el bon govern. En aquesta part s’introdueix una visió que inclou tant els aspectes vinculats a models de governança oberta des d’un àmbit teòric fins a solucions de caràcter pràctic, eines i propostes d’implementació.
A diferència d’altres formacions existents en aquestes matèries, aquest postgrau pretén reforçar els coneixements teòrics amb una forta presència de sessions pràctiques materialitzades a través d’experiències reals o workshops que tenen com a finalitat aportar una visió més àmplia de l’administració electrònica i el govern obert que transcendeixi els continguts estrictament teòrics.

Horari

Pel que fa a l’horari, la nova edició contempla la major part de les classes entre setmana; les classes en línia (66% del programa) es faran els dimecres per la tarda i les classes presencials (33% del programa), es realitzaran divendres tarda i dissabte al matí. Podeu consultar el calendari del web per veure les sessions en concret.

Destinataris

El Postgrau, organitzat per la Diputació de Girona, el Consorci AOC, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i la Fundació UDG, consta de 8 assignatures està adreçat a treballadors de les administracions locals de Catalunya i als professionals del sector privat, que han d’afrontar el repte de la transformació digital de l’administració local.

Matrícula, preu i programa

El Postgrau compta amb descomptes per a treballadors de les administracions públiques de Catalunya, així com també amb descomptes per a ex-alumnes de la Fundació UDG o per a diverses inscripcions d’una mateixa organització. Podeu obtenir més informació al web del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

X