L’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020 es podrà seguir a través de Youtube

L’acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta 2020 que se celebrarà el proper 5 de maig a les 17 hores a la Casa Golferichs de Barcelona, es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Consorci AOC.

A causa de l’actual situació de pandèmia, es recomana no celebrar actes en espais tancats on assisteixin un elevat nombre de persones. Per minimitzar riscos, l’acte es farà en un format híbrid: presencial i virtual. La part presencial de l’acte comptarà amb la participació de l’honorable conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i president de l’AOC, Jordi Puigneró, del president de Localret i vicepresident de l’AOC, Jaume Oliveras i del director de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Jaume Magre. La part virtual comptarà amb la participació a través de videoconferència de tots els ens guardonats.

Aquesta és la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta, uns guardons que l’AOC atorga cada any als ajuntaments i consells comarcals que han destacat en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Aquests reconeixements es donen en base a l’Índex de Maduresa Digital que realitza l’AOC i que es determina a partir de l’anàlisi d’uns indicadors objectius, les dades d’ús dels serveis AOC i de l’anàlisi dels webs dels ens locals. L’Índex de Maduresa Digital és una iniciativa única, tant a nivell estatal com europeu, que ens permet avaluar amb rigor el grau de maduresa de la transformació digital d’un ens públic.

Els Reconeixements Administració Oberta distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa:

  • Ajuntaments d’1 a 500 habitants 
  • Ajuntaments de 501 a 1.000 habitants 
  • Ajuntaments de 1.001 a 5.000 habitants 
  • Ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants
  • Ajuntaments de 20.001 a 50.000 habitants  
  • Ajuntaments de més de 50.000 habitants 
  • Consells comarcals 

Programa
-Benvinguda

-Intervenció de Jaume Magre Ferran, director de la Fundació Carles Pi i Sunyer 

-Intervenció a càrrec del president de Localret, Jaume Oliveras 

-Intervenció de l’Honorable Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró   

-Presentació dels indicadors i de l’Índex de Maduresa Digital (IMD) a càrrec de la directora gerent del Consorci Administració Oberta de Catalunya, Marga Bonmatí 

-Lliurament virtual dels guardons a càrrec de Jordi Puigneró i de Jaume Oliveras 

-Agraïment i cloenda de l’acte

X