JUS – MDC – Subvencions a projectes d’activitats commemoratives, de recerca i difusió 2021

El Departament de Justícia a través del Memorial Democràtic de Catalunya obre la convocatòria de subvencions en règim de concurrència a projectes d’activitats commemoratives, de recerca i de difusió de la memòria democràtica (ref. BDNS 573944).

Les actuacions que poden ser objecte de subvenció han de correspondre a un dels àmbits següents:

  • a) Àmbit 1. Actuacions commemoratives d’esdeveniments o bé actuacions d’homenatge a persones físiques i/o jurídiques que s’hagin significat pel seu compromís amb la lluita per la defensa i el restabliment de les llibertats i la democràcia.
  • b) Àmbit 2. Actuacions de difusió i formació: s’hi inclouen l’organització de congressos, seminaris, exposicions, productes audiovisuals de no-ficció, edició de publicacions i projectes educatius i/o pedagògics i culturals i/o artístics.
  • c) Àmbit 3. Projectes de recerca: inclourà investigacions inèdites en matèria d’història i de memòria que utilitzin fonts arxivístiques, visuals, orals i escrites, entre d’altres.
  • d) Àmbit 4. Projectes destinats a la catalogació, inventari i digitalització de fons documentals.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 9 d’agost de 2021.

Trobareu més informació a les seves bases reguladores.

Per tramitar aneu a Tràmits, en el Catàleg de tràmits i, concretament, al servei JUS – MDC – Subvencions a projectes d’activitats commemoratives, de recerca i difusió 2021.

X