El Congrés Govern Digital se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre. Reserva’t la data!

La 4a edició del Congrés Govern Digital, el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de la transformació digital del sector públic, se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre a Barcelona. L’edició d’enguany canvia de format i aposta per un esdeveniment híbrid que combinarà les ponències en línia i taules rodones on l’audiència hi podrà participar de manera remota i la presencialitat en forma de tallers pràctics.

Arran de la pandèmia, la nostra societat s’ha vist abocada a  un desenvolupament accelerat de les tecnologies digitals. La necessitat urgent de la ciutadania per adaptar-se’n ha permès que assolissin fortes competències digitals. L’Administració, per la seva banda, també ha realitzat grans esforços per donar resposta a les noves necessitats, problemes i desafiaments que han sorgit de la crisi econòmica i social  i ha aconseguit realitzar importants avenços en l’àmbit dels serveis públic digitals. 

El Congrés Govern Digital d’aquest any ha de servir per donar veu al rellevant paper que han desenvolupat les entitats públiques catalanes durant aquest temps de pandèmia. Volem que la 4a edició del congrés serveixi per posar en comú tot el que s’ha aconseguit guanyar en l’àmbit digital en aquesta darrera etapa, i per seguir potenciant tots els èxits obtinguts de cara al futur.   

Ens trobem en un moment històric per crear un país capdavanter pel que fa a la digitalització de l’àmbit públic i és per això, que sota el lema “Nous escenaris. Noves Oportunitats”, el Congrés Govern Digital 2021 pretén ser un espai d’intercanvi de coneixement i de reflexió que serveixi per impulsar la transformació de l’administració pública d’acord amb les noves necessitats i valors de la societat, tot aprofitant les oportunitats que ens ofereixen les eines i les tecnologies del món digital.  

En aquesta 4a edició de Congrés Govern Digital tindrem ocasió de conèixer de primera mà com les administracions públiques catalanes s’estan apropant a la ciutadania mitjançant la creació de nous canals de comunicació i participació; com estan dissenyant els nous serveis públics proactius i personalitzats o quines iniciatives s’estan duent a terme per obrir les dades amb valor públic. Gràcies a totes les persones que participaran en aquest esdeveniment es donarà sentit al nostre segon sublema del congrés: “Més properes. Més inclusives. Més obertes.”  

La ponència inaugural de la 4a edició del Congrés Govern Digital anirà a càrrec de Núria Oliver, doctora en intel·ligència artificial pel Massachusetts Institute of Technology (MIT). Pel que fa al programa, estem treballant en els últims retocs i ens el propers dies el tindrem enllestit. Podem avançar-vos que hi haurà ponències i taules rodones en línia on les persones inscrites podran participar de manera remota, així com tallers presencials de petit format. Properament iniciarem el termini d’inscripció al Congrés Govern Digital, l’esdeveniment de referència en l’àmbit de l’administració digital. Fins llavors, reserva’t la data!

X