Canvi en la forma d’integrar-se amb la tramesa genèrica i altres serveis i tràmits d’EACAT

El Consorci AOC ha millorat la forma d’integrar-se amb la tramesa genèrica i altres serveis i tràmits d’EACAT. Fins ara, els integradors s’integraven amb la tramesa genèrica fent ús d’una modalitat molt costosa i complicada (OVER FORMULARI) que implicava haver de tractar el formulari PDF per part de l’integrador.

A partir d’ara, us recomanem que deixeu d’utilitzar aquesta modalitat d’integració i passeu cap a una nova modalitat, anomenada OVER_INTEGRACIO, que us permetrà integrar-vos amb la tramesa genèrica i altres serveis i tràmits d’EACAT sense necessitat d’omplir i manipular formularis PDF. Es tracta d’una integració amb missatgeria XML que us permetrà integrar-vos d’una manera molt més senzilla i neta amb EACAT.

Com sabem que aquesta nova modalitat implicarà un temps de desenvolupament, mantindrem la modalitat antiga (OVER_FORMULARI) fins el 31 de desembre de 2021, per tal que tingueu temps suficient per adaptar els vostres sistemes d’informació.


Per a més informació sobre aquest nou servei d’integració consulteu a: https://github.com/ConsorciAOC/OVER o amb el nostre portal de suport a integradors.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de Suport d’Integradors.